Dutch Car Club is een initiatief van Carstorage & Go om mensen met een passie voor auto’s met elkaar te verbinden. De leden van de Dutch Car Club zijn liefhebbers van klassieke en/of bijzondere auto’s en zij komen maandelijks bijeen in onze businessclub met bar. Daarnaast vinden er jaarlijks autogerelateerde evenementen plaats. Deze bijeenkomsten bieden de gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten en te praten over onze passie. Hieruit ontstaat vaak vanzelf een business netwerk waar mooie samenwerkingen uit kunnen voortkomen: ‘First cars, then business’. 

Carstorage & Go is de veiligste stallingslocatie van Nederland, die onderdak biedt aan uw geliefde supercar of klassieker. Middels een speciaal geplaatste autolift worden de auto's naar 8 meter hoogte gebracht, waar ze onder comfortabele omstandigheden kunnen verblijven. Naast de veilige hoogte waar de auto's staan, staat het gehele pand onder continu videosurveillance. Om zorgeloos te kunnen stallen, bieden wij services zoals een druppellader, APK-service, rally check, etc. Ook auto's die verkochten moeten worden, kunnen gebruikmaken van de verkoopservice met professionele fotoshoot, waarbij de auto in consignatie te koop wordt aangeboden. Klik hier voor het aanbod en meer informatie over Carstorage & Go.

De businessclub is gelegen in het pand van Carstorage & Go. Naast een vergader- en borrellocatie, leent deze locatie zich uitstekend voor bijvoorbeeld de presentatie van een nieuwe auto. Leden van de Dutch Car Club kunnen tegen aantrekkelijke tarieven gebruikmaken van de businessclub voor besloten aangelegenheden.